Актуальні можливості

Пропонуємо традиційну добірку актуальних можливостей у громадському секторі на першу половину червня. Вивчайте умови участі та знайдіть для себе нові шляхи розвитку разом з нами. 

31 травня 2018

Подайте заявку до 4 червня та отримайте мікро-гранти від організації «Burners Without Borders» (BWB) на підтримку незвичайних і творчих ідей для розвитку громади та позитивного впливу. Розмір грантів – 100-1500 доларів США. За посиланням можна знайти питання, які допоможуть визначитись, чи підходить саме ваш проект під критерії програми, а також сформувати правильні акценти у заявці на кошти. Усі необхідні деталі – тут.

 

До 5 червня Український жіночий фонд пропонує жіночим і феміністичним громадським організаціям взяти участь у конкурсі грантів. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 5 липня 2018 року. Підтримка надається проектам, що візуалізують права жінок, жіночого активізму та жіночого/феміністичного руху. А також проектам, що сприяють розвитку партнерства між жіночими/феміністичними організаціями і активістками на місцевому, регіональному та національному рівнях. Умови участі – за посиланням.

 

 

Відтепер киян(к)и зможуть брати активну участь у трансформації міста. На реалізацію авторських проектів із міського бюджету цього року виділяється 150 млн грн. Подати заявку можна за напрямками: безпека, дороги і транспорт, комунальне господарство, енергоефективність, культура й туризм, екологія, громадянське суспільство, освіта, охорона здоров'я, соціальний захист, спорт, ІТ, публічний простір тощо. Прийом заявок триватиме до 6 червня, до 1 липня проекти будуть опубліковані, та відбудеться відкрите онлайн-голосування. Більше деталей можна знайти за цим лінком.

 

 

Устигніть до 15 червня подати проект на конкурс проектів серед громадських організацій, спрямованих на налагодження партнерства між внутрішньо переміщеними особами, бізнесом, громадами та місцевою владою. Організатори – Фонд Східна Європа та німецька Громадська організація ChildFund Deutschland e.V. наголошують, що мета конкурсу – підвищити спроможність місцевих громад до самоорганізації та діалогу. Проекти можуть працювати з такими напрямками: інтеграція внутрішньо переміщених осіб, захист довкілля, працевлаштування, створення рівних умов для людей з інвалідністю, тощо. Більше інформації про проект і аплікацію – тут.

 

 

 

Чільне фото з екологічного воркшопу DOC/SADOC на фестивалі документального кіно Docudays UA 2017, Наталка Дяченко © 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки