Актуальні можливості в сфері прав людини

Добірка актуальних можливостей для навчання та розвитку. 

4 жовтня 2017

У сфері прав людини постійно з'являються можливості для базового та подальшого розвитку, навчання, фінансування, які так необхідні для ефективної діяльності кіноклубів і модераторів(ок). Віднині ми будемо публікувати добірки актуальних можливостей, конкурсів, лекторіїв тощо, щоби було простіше їх знаходити та використовувати. Перша - вже перед вами. 

 

Безкоштовний онлайн-курс «Людина та держава. Правила гри»

Старт курсу – 7 вересня, безстроковий

EdEra запустили курс з основ права та прав людини від провідних викладачів, експертів та представників міжнародних організацій. 

Деталі тут.

 

Безкоштовний онлайн-курс «Права людини в дії» на платформі ВУМ

Старт курсу – 14 вересня, безстроковий

 

Цей курс адресований усім, хто хоче дізнатися, що таке права людини, відкрити для себе правові стандарти та пізнати цінності, які закладені в основі міжнародної системи прав людини, зрозуміти значення прав людини в трансформації сучасної України і, можливо, долучитися до їх практичного утвердження.

Деталі – тут.

 

Конкурс на участь у Міжнародному курсі з прав людини

Дедлайн - 22 жовтня

 

Міжнародний курс з прав людини для молодих активістів – це освітній продукт, який включає сучасні методи діяльності Мережі Домів прав людини, освітні практики, кращі методики та інструменти для захисту прав людини і громадських інтересів на національному та міжнародному рівнях. Випускників та учасників Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» запрошують на перший модуль. Учасники першого модуля отримають першочергове право участі у наступних модулях, які відбудуться в Литві та Грузії.

Деталі – тут. 

 

Безкоштовний онлайн-курс «Основи критичного мислення»

Старт курсу - 28 жовтня, безстроковий

 

На платформі Prometheus відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Основи критичного мислення». Запропонований курс дозволить опанувати стратегії та процедури критичного мислення, що дасть змогу підвищити вашу особистісну ефективність та успішність ухвалених рішень. Ознайомлення з теорією та методикою навчання критичного мислення посилить вашу методологічну підготовку й сприятиме успішності вашої викладацької діяльності. 

Деталі – тут.

 

Конкурс молодіжних інновацій для демократії та прав людини в Україні U-Inn

Дедлайн – 11 листопада

 

ПРООН приймає заявки на участь у конкурсі молодіжних проектів у сфері демократії та прав людини. Три проекти-переможці отримають гранти у розмірі 5 000 доларів. Конкурс відкритий для ідей та проектів від молодих людей з регіонів України, а також з Києва, віком від 18 до 35 років.

Деталі  тут.

 

 

 

Фото - Наталка Дяченко

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки