Експериментальний курс з прав людини для молоді

У Києві відкривається експериментальний курс для молоді «Права людини мовою документального кіно».

29 серпня 2017

Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA (Мережа кіноклубів DOCU/КЛУБ) та Київська школа прав людини та демократії (Центр громадянських свобод) оголошують про прийом заявок на новий освітній курс для молоді «Права людини мовою документального кіно». 


У рамках курсу протягом трьох місяців (кожна друга середа місяця) у Києві будуть проведені вісім показів документальних фільмів з колекції Docudays UA, у яких підіймаються питання права на життя, свободи слова, протестів, питання рівності, громадського контролю тощо. Після показу фільмів на учасників чекатиме обмін досвідом із відомими правозахисниками, які працюють по заданій темі.

 

Курс розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які цікавляться документальним кіно про права людини та практичними способами захисту своїх прав та свобод.

Для участі необхідно до 5 вересня заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/2w8NtS9

Участь в освітньому курсі безкоштовна. Кількість місць обмежена.

 

Відкриття курсу та перший перегляд фільму запланований на 8 вересня. Час та місце буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до Яни Дорошенко, Центр громадянських свобод, 067-568-78-76, [email protected]

 

 

 

 

На фото - кадр з фільму «Точка відліку»

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки