Анонс: Конференція з освіти в сфері прав людини

21 травня о 10:00, у Києві в ADMIRAL HALL (вул. Хрещатик, 7/11) відбудеться Всеукраїнська конференція «Система освіти в сфері прав людини в Україні: перспективи розвитку». Подія відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства юстиції, Української Гельсінської спілки з прав людини, Освітнього дому з прав людини та інших громадських організацій.

18 травня 2018

У рамках події буде представлений проект Загальнодержавної програми з освіти в сфері прав людини, а також Плану дій, розроблених робочою групою МОН. Також заплановане обговорення можливостей державних інституцій та установ, пов’язаних з освітою в сфері прав людини, налагодження ефективної взаємодії і співпраці урядових структур, міжнародних організацій і представників громадянського суспільства задля реалізації Плану дій.

 

Конференція організовано ГС «Освітній Дім прав людини в Чернігові» за фінансової підтримки МФ «Відродження» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством юстиції України, Міністерством інформаційної політики України, Координатором проектів ОБСЄ, Українською Гельсінською спілкою з прав людини, Amnesty International в Україні, ГО «Батьки SOS», Швейцарсько-українським проектом «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU».

 

Серед спікер(ок)ів події:

Сергій Буров, виконавчий директор ГС «Освітній Дім прав людини вЧернігові»; Віктор Ковальський, керівник робочої групи з розроблення Загальнодержавної програми з освіти в сфері прав людини; Роман Романов, Директор Програмної ініціативи “Права людини та правосуддя” МФ «Відродження»; Наталія Беца, керівник відділу верховенства права і прав людини Координатора проектів ОБСЄ в Україні та інші. Координаторка – Олександра Козорог.

 

Захід почнеться о 9.30 з реєстрації учасни(ць)ків на місці й вітальної кави, та завершиться о 16.00 презентацією результатів роботи секцій і підбиттям підсумків. Для того, щоб взяти участь у конференції, необхідно надіслати листа організатор(к)ам на скриньку [email protected].

 

 

Чільне фото з DOC/CАДОК – освітньої частини Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA 2018

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки