Визначаємо кращий імпакт-кіноклуб
Мережа DOCU/CLUB оголошує Конкурс на кращий імпакт-кіноклуб серед постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA.
19 квітня 2024

Основна мета конкурсу –  проаналізувати та оцінити вплив діяльності кіноклубів Docudays UA на підвищення рівня обізнаності глядачів та глядачок про права людини в Україні. 


Ми прагнемо надати керівникам/-цям та модератор(к)ам кіноклубів можливість поділитися історіями змін, розповідями про залучення членів громади до активної участі в адвокаційних кампаніях, просуванні та підтримці демократичних реформ у громадах. 


Впевнені, що це допоможе поширенню кращих практик та активізації обміну досвідом між кіноклубами. 


Запрошуємо до участі у конкурсі постійно діючі кіноклуби медіапросвіти з прав людини Docudays UA, які працюють не менше, ніж 6 місяців. 


Переможців буде визначено у двох номінаціях:

  • відкриті події, 

  • спеціалізовані та закриті події.

Конкурс триватиме з 20 квітня по 20 травня 2024 року включно. Усі, хто бажає взяти участь у Конкурсі, мають подати заповнені онлайн-анкети через гугл-форму.

25 травня конкурсна комісія оголосить 10 переможців (по 5 у кожній номінації).

 

Більше про умови та інші деталі конкурсу читайте у Положенні.


Оголошення переможців та їх нагородження відбудеться у червні 2024 року в Києві на конференції для модераторів кіноклубів під час 21 Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA .


Переможці Конкурсу отримають павербанки та зовнішні жорсткі диски, які допоможуть їм у кіноклубній роботі, проведенні подій та їх висвітленні у медіа.

Чекаємо ваших історій!


Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France.

 

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам/авторкам та упорядникам/упорядницям цієї публікації і не обов’язково відображають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори/авторки та упорядники/упорядниці.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки